Online informatiebijeenkomst 10 juni 2020: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

28 mei 2020

Op woensdag 10 juni organiseert de gemeente Staphorst in samenwerking met Wij Duurzaam Staphorst een online informatiebijeenkomst: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?. De bijeenkomst begint om 20:00 uur.

In één uur tijd wordt informatie gegeven over hoe u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maakt, welke mogelijkheden voor energiebesparing er zijn en hoe u goede keuzes maakt, de te verwachten kosten en opbrengsten, en subsidies en regelingen. Er komen voorbeelden voorbij en er kunnen vragen worden gesteld.

 

Gratis energiebespaartas per huisadres
Na afloop van de online informatiebijeenkomst worden er gratis energiebespaartassen aangeboden. In deze tas zitten energiebesparende producten met een totale waarde van ongeveer € 30,-. In de energiebespaartas zit ook een kortingsbon ter waarde van € 45,-. Met deze bon kunt u korting krijgen op energiebesparende producten, bijvoorbeeld ledlampen, energiezuinige apparaten, en isolatiemateriaal. Ook kunt u de bon gebruiken om maatwerk-energieadvies te krijgen, een infraroodscan te laten maken van uw woning, of om uw cv-installatie zuiniger af te laten stellen.

Gratis energieadviesgesprek
Tot slot krijgen deelnemers van de online informatiebijeenkomst een gratis energieadviesgesprek met een energieadviseur aangeboden.

Registratie
Wilt u deze online bijeenkomst bekijken? Registreer u dan via de volgende link https://bit.ly/2WXnVUq U kunt de online bijeenkomst volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.